resim
Sacha Boey
Takım:Bayern Münih
Mevki:Sağ Bek
Yaş:24
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 2528
    kim tahmin edebilirdi ki bu denli gelişeceğini? aslında potansiyeli vardı fakat bir senede bu kadar yol alacağını sanırım kimse tahmin edemiyordu.

    proaktif, yüksek enerjili bir kontra pres oyuncu profili çizdi bu sezon. oyunun savunma tarafını çok iyi kucaklıyor. tuhaf olan 3. bölgede de baskı yapmak ve savunma yapmak isteyen bir tarafı var. çoğunlukla tehlikeyi çok iyi kokluyor, son ana dek o tehlikeyi uzaklaştırmaya çalışıyor aynı zamanda da son derece iyi son müdahele hamleleri yapıyor. zamanlaması mükemmel. atletizmi ile dar alandan kurtulma konusunda kusursuz manevralar yapıyor. bu dönüşlerin ardından rakip oyuncudan uzaklaşmak için patlayıcılığına başvuruyor.

    oranlarına bakacak olursak;
    defans oyuncusu olarak, süper lig 2022/2023 sezonunda 28 maçta sahada olduğu sürece 20 gol yedik ve 12 maçta gol yemedik. bu, boey sahadayken, takımımızın her 122 dakikada bir gol yediği anlamına geliyor. dahası, sahada olduğu her 90 dakika için 2.61 oranında başarılı ikili mücadele ve 1.69 oranında başarılı müdahale yaptı. boey aynı zamanda yaklaşık 2.21 oranında topu uzaklaştırma verisine sahip.

    yürüyedursun aslan parçası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın