resim
Samuel Ayomide Adekugbe
Takım:Vancouver
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Kanada
  • 411
    galatasaray'ımız tarafından deprem şehrine ve depremzede kendisine destek amaçlı transfer edilmiş futbolcudur. bir ihtimal acaba atletizmi ile yarı sacha boey etkisi yaratabilir mi diye düşündük ama malesef olmadı.

    güçsüz yanları ciddi anlamda çok fazla. iyi yanları ise yok denecek kadar az. galatasaray'da çıktığı tüm maçlarda, canlı izleyenler daha iyi bilecektirki hatalı bindirmeler yaptı. pas tercihi her zaman abdülkerim'di. yani ne bir pas vizyonu vardı, ne bir bindirme vizyonu. kaldı ki sol bloktan half-space'e de düzgün atamıyordu kendini. atamayınca formasyon bozuluyor, formasyon bozulunca taktik tutmuyordu. güçsüz yanlarına verebileceğim diğer iki örnek konsantrasyon (bunu depreme bağlayabiliriz onun için üstüne düşmeyeceğim), hava topu mücadeleleri ve bir defansın olmazsa olmazı ikili mücadeleleridir.

    kısaca hemen defansif oyununa bakalım izninizle;
    hem hatayspor hem galatasaray performansını ele alacak olursak, adekugbe sahada olduğu sürece, takımı 24 maçta 29 gol yiyor ve 6 maçı gol yemeden tamamlıyor. bu, adekugbe sahadayken takımımızın ve hatayspor'un her 65 dakikada bir gol yediği anlamına geliyor. sahada olduğu her 90 dakika için 1.34 oranında başarılı müdahele yaptı. şimdiye kadar 0 gol, 1 asist ile oynuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın