resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1299
    iki maçta asıp kestiğimiz futbolcu. ben buna gelemiyorum işte. takımda belirli bir ahenk mevcut ama maalesef bazı oyuncularımızın alternatifleri yok, oliveira gibi, torreira gibi, mertens gibi. zaniolo da alternatifsiz takımda, hatta türkiye’de şu an zaniolo tipinde topçu yok. avrupa’da da çok yok üstelik.

    italya’nın altın çocuğunu 23 yaşında getirmişsin, hem de değerine göre gayet komik bir paraya ve taksitlere böldürerek. bu büyük bir başarı. herif problemli olmasa anca yazın buraya gelir zaten, tatilini yapar ve gider. aylardır belki topa ayağını sürmemiş herif, belli ki mental olarak da sağlam değil ama ilk hatasında çarmıha germeyin be kardeşim. halen soruyorum, kaç tane zaniolo tipinde topçumuz oldu?

    yunus, yusuf demir, zaniolo, yaş ortalaması 23 bile değil bu üçlünün ve birini çöpe attık direkt, diğerini ilk hatasında çarmıha gerdik, yunus’a zaten yapmadığımızı bırakmıyoruz. ya birazcık sabır be kardeşim. cidden 6 aylık mısınız anlamıyorum.

    sonra yapılanma falan ağlıyoruz, “sabır yok türkiye’de” diye feryat ediyoruz. yahu bırakın adamlar gelişsin, gelişemezlerse zaten silinirler piyasadan da bu ne acele anlamıyorum cidden.

    oyun stiliyle direkt rivaldo ya da kaka vibe’ı alıyorum adamdan. sanılanın aksine seneye bizde kalırsa baya öttürür burayı. boş bir adam değil zaniolo. önce bi kimi aldığımıza, nereden aldığımıza bakalım, sonra gereriz çarmıha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın