resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1919
    kıssadan hisse bence iyi topçudur. benim nazarımda tehlikeli oyuncu, özel oyuncudur. barış da oldukça tehlikeli bir oyuncu. maç içinde son derece bencil, yanlış karar veren bir görüntü sergilediği çok oldu, fakat burda olumsuza odaklanmak yerine barış'ın tehlike yaratma potansiyeline odaklanmayı ben daha doğru görüyorum.

    tehlike kelimesini çok kullandım çünkü bence barış'ın farklı şekillerde pozisyon yaratma, tehlike yaratma gibi bir yeteneği var. kimi zaman hızıyla, kimi zaman gücüyle, kimi zaman yeteneğiyle, kimi zaman şutlarıyla, hava toplarındaki üstünlüğüyle, baskısıyla... saydıkça sayılabilir, bunlar aslında barış'ın tehlike yaratma yelpazesinin ne kadar geniş olduğunu gösteriyor.
    gol atmak için 11 kişiyi çalımlamak da bir yoldur, son oyuncudan topu kapmak da.

    barış oyunda olduğu her zaman iyi veya kötü aksiyonların içinde yer alan bir oyuncu. oyunda olduğunu fark ettiren, hissettiren bir oyuncu. öyle veya böyle en nihayetinde öğrenecek, oynadıkça ezberleyecek, keşfedecek. ben beğeniyorum, gelişimini de merakla izlemeye devam edeceğim. bence barındırdığı potansiyel çok büyük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın