• 409
    ilk 15 dakika gayet iyi oynadığımızı düşünüyorum. zaten son dönem tüm maçlara iyi başladık bjk maçı dahil. ama sonra ne oluyorsa bir şekilde oyun kontrolümüzden çıkıyor. özellikle son toplarda , rakip ceza sahası çevresinde inanılmaz beceriksizlikler yapıyoruz. galatasaray’a transfer olan futbolcunun orta yapmayı unutması sendromu ile leo sağdan tuhaf orta yapıyor mesela, soldan kerem ceza sahası içine güç bela giriyor topu yerden ön direkteki rakibe çarptırıyor, mertens sağdan önüne düşen topu yerden rachidsa nın önüne bırakamıyor vs vs. bunlar çöl kıymetli pozisyonlar. rakibi oyundan düşürecek pozisyonlar ama bir türlü bunları sonuçlandıramıyoruz. maalesef mertens yine yok, oliviera şutları gayet güzel ama top kayıpları ve serseri topları çok tehlikeli, sağdan leo ile çıkmaya çalıştığımızda bir şekilde top tekrar kalecimize kadar geri dönüyor, keremin pasları son dönem çok övülüyor ama ben herhalde göremiyorum o pasları bir türlü.
    maçın yıldızı ise torreira yine son dönem tüm maçlarda olduğu gibi. kazımcan da gayet iyi ve tabii pozitif bakış açıları ile izliyoruz.
    son saniye ofsayt nedeniyle verilmeyen gol benim ofsayt kararı ile iptal edilmesi içime sinmiyor. o tarz pozisyonları ogsayt kaldırmak bence haksızlık. tabii biz böyle diyoruz ama benzeri pozisyon fb camiası aleyhine olsaydı muhtemelen ankara’da şu an anıtkabir’e yürüyüş yapılıyor ve tweet üstüne tweet atılıyordu.
    allah yardımcımız olsun. lehimize biterse bu maç şampiyon gibiyiz inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın