• 1595
    saat 03:03 sularında millet ittifakının yaptığı basın açıklaması ile mevcut sonuçların kabul edildiği, meclis çoğunluğunun cumhur ittifakında kaldığı anlaşılmıştır. ayrıca, gidilecek ikinci turun da mevcut cumhur başkanı recep tayyip erdoğan lehine sonuçlanacağı, sadece sürecin 14 gün daha uzayacağı bir seçim olmuştur. gecenin başından beri 47-48 oranından bahseden hatta 49'ları konuşan millet ittifakı son yaptığı açıklama sırasında gerek ajanslar gerekse de ysk tarafından açıklanan 44-45 aralığını kabul etmiş görünmektedir. bu da ya yine ciddi bir organizasyonsuzluk ya da üstü kapalı bir adam kazandı vakasını göstermektedir. demokratik olgunluğu anlamakla beraber, saatlerdir itirazlar yüzünden oylar girilmiyor diyip, girilen oylar arttıkça oy oranının aynı kalması, daha doğrusu millet ittifakı adayı ve ortaklarının son tahlilde buna ses çıkarmaması nasıl karşılanabilir. mevcut secim deva, saadet, refah, hudapar ve gelecek partisini meclise taşımak dışında herhangi bir etki yaratmamış görünmektedir.

    sonuç olarak, emin olunmalı ki, sayın berat albayrak'ın dediği gibi her geçen ay bir öncekinden daha iyi olacaktır, son 3 yildir olduğu gibi...

    bizi ilgilendiren noktaya gelirsek, iktidar destekli kulüplerin tekrar güçlenecegi, tff ve türk sporu ile ilgili hususların da bugüne kadar olduğu gibi yönetilmeye devam edeceği bir süreç bizi bekliyor. mehmet büyükeksi yarın itibarıyla yeni yabancı kuralını açıklayabilir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın