• 109
    ezip geçiyoruz. öncelikle biz sözlük olarak üzerimizdeki ölü toprağı atıyoruz sonrada ülkem atacak inşallah.

    kalk silkelen ve kendine gel, bir galatasaray'lı olarak felsefene aykırı hareket etme.

    aramızda kimler neler gördü, bu durumdan çok daha beterleri ile karşı karşıya kaldık be henüz belli olan bir durum yok, siz bu şekilde olamazsınız bu durumda olmanızın açıklaması yok.

    kendi evinde chelsea'den 5 gol yedikten sonra, milan'ı yenip evine gönderen, sonrasında uefa şampiyonu olan, 8 puan geriden gelip şampiyon olan, 14 yıl boyunca şampiyonluk hasreti çekip ümidini yitirmeyen daha geçen sezon ligi 13. sırada bitip bu sene şampiyonluğa oynayan takımın taraftarına yakışmıyor bu sessizlik.

    islamiyetten önce yaşamış sağlam bir dindar olan habib-i neccar hatay'da yaşayan bir marangozmuş. bir gün kral kendisinden ertesi güne hazır olacak şekilde 1000 adet tabut istemiş yapamazsa öldürülecekmiş fakat kendisinde ne o kadar malzeme ne de onu yapacak zaman varmış. kral açıkça öldürmek için bir bahane bulmuş . durumu karısına / kızına anlattıktan sonra onlar da kendisine üzülmemesini "gece birdir, tubut bindir senin bir gecede bunları yapmanın imkanı yok sabah ola hayrola " diyerek teselli etmişler. sabah bir kalabalık asker grubu habib-i neccar'ın kapısını çalıp bir tabut alıp gelmesini istemiş. habib-i neccar kralın kendisini öldüreceğini ve bu yüzden tabutu istediğini düşünmüş. tabut ve askerler ile birlikte yola çıkıp saraya geldiklerinde tabutun kendisi için değil kendisni öldürmek isteyen kral için olduğunu görmüş.

    yani koca galtasaray taraftarı, umutları yitirmek moral bozmak yok.

    eskisinden daha güçlü bir inançla. konsatrasyon arkadaşlar konsatrasyon
App Store'dan indirin Google Play'den alın