• 108
    kendi oyunumuzu dikte ederek, sahada stres yaşamadan oynayıp kazanmamız gereken maç. istanbulspor kolay kolay oyundan düşmeyen, doğru zamanı kollayıp hamlesini doğru yerde yapan ve hamlesi sonuca ulaştığında netice alabilen bir takım. ligin başında en zayıf halka görüntüsü vermelerine rağmen eldeki kadro nispetinde bu sabırlı oyunla yapabildiklerini yaptılar. sahaya çıktıkları son 4 maçta aldıkları 7 puan ve üzerine hükmen hatayspor galibiyetiyle tabiri caizse kefeni yırtma konumuna geldiler. giresunspor ve ümraniyespor'a fark attılar. kasımpaşa, antalyaspor ve ankaragücü'nü yakaladılar.

    bu maçtan hemen sonra oynayacakları kasımpaşa ve son hafta oynayacakları ümraniyespor maçları ile hem kendi göbeğini kendileri kesebilecekler, hem de kuvvetle muhtemel ligden düşecek takımları belirleyecekler. teknik direktör fatih tekke 24 nisan 2023 fenerbahçe istanbulspor maçı öncesinde, bir sonraki hafta olan giresunspor maçını düşünmek zorunda olduğu için kart cezası sınırındaki oyuncularına kart görmeleri talimatını vermişti. seksen küsurlarda skorun beraberliğe geldiği 14 nisan 2023 antalyaspor alanyaspor maçının son dakikalarında sarı kart gören oyuncular sorulduğu zaman da "ben zaten kart cezalısı olmamaları için kadıköy'de oynatmayacağımı maçtan önce söylemiştim" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

    gerçi fenerbahçe loserlığı rotasyon motasyon dinlememiş, fenerbahçe farkı bir türlü açamayınca istanbulspor son dakikanın da sonunda attığı golle puanı kapmayı bilmişti. gerek dikkatlice izlediğimiz bu maçtaki görüntü, gerek özetlerden ve istatistiklerden anlaşıldığı kadarı ile istanbulspor'un en dikkat edilmesi gereken özelliği de buralarda gibi. skor olarak en azından 2 farkı bulmadan oyunu rölantiye almak puan kaybına davetiye çıkarmak olacaktır. umarım 8 mayıs 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçındaki kadar iyi oynayıp daha üretken olup erkenden fişi çekebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın