• 17
    acayip 2020-21 sezonunun son günü.

    havlu attık dediğimiz sezonda rakiplerin sıçıp batırmasıyla bir anda potaya girip, son dakikaya kadar şampiyonluk iddiasıyla gittiğimiz bir mayıs ayı olmuştu.

    beşiktaş bir hafta öncesinde karagümrük’e kaybedince aslında fener’in şampiyonluğununun önü açılmıştı. kazansa son haftaya lider gireceği ve muhtemelen mutlu sona ulaşacağı maçta aynı hafta gidip kadıköy’de sivas’a yenilerek o şansı hunharca tepmiş ve kuş kardeşler şampiyonluğu altın tepside galatasarayımıza sunmuşlardı. ali koç yerinde olsam en çok buna kudururdum sanırım.

    biz de bu hengame yaşanırken denizli’yi yenip puanları eşitlememize rağmen penaltı falan kaçırıp bir de gol yiyerek averaj hesabında kendi ayağımıza sıkmış, elimizin ayağımızın dolaştığı son hafta maçında da malatya karşısında geriye düşüp gerekenden 2 gol az atarak sezonu 1 averaj farkla ikinci bitirmiştik.

    ayrıca beşiktaş’ı sondan üçüncü haftada şaşkın tavuğa çevirmişken 3-1’de stop ederek ikili averajla şampiyon olma ihtimalimizi de yok etmişliğimiz var.

    ahmet nur çebi’nin birkaç gün öncesinden de malatya’yı şikeyle suçlaması ve işin sonunda bize karşı 3-1 mağlup durumdaki malatya’nın daha fazla yememek için top çevirmişliği de vardır.

    bence de artık geride bırakılması gün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın