resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3705
    daha once yazdim yine yaziyorum. melo’da yaptigimiz gibi her yil kiralayip caydirma politikasi uygulamamiz lazim. melo’nun bonservisi ilk kiralandiginda 10 milyon euro civarindaydi ki o parayi o donem veremezdik. gerci simdi de veremeyiz o ayri. ama biz kiraladikca adamlar zaten ellerinde mevcut vidal, pogba, pirlo gibi bir orta sahada kadrosunda melo’ya ihtiyaci olmadigini anladilar ve ustunden ne alirsak kardir diye bize sattilar.

    icardi icin de ayni. tek sorun bir yil daha bizle kalirsa bu sever maasini biz odeyecegiz. bir de wanda nara sikintisi var. wanda git dese somali’de futbol oynar icardi, o derece asik. o yuzden psg’den cok sıkıntı wanda nara’da. yoksa psg elinde neymar, messi, mbappe gibi adamlar varken ah icardi neredesin demez. bir problem daha eger alicisi cikarsa italya’ya veya ispanya’ya geri yollar. ben bu konuda milan, napoli, roma sevilla gibi takimlardan cekiniyorum. ozellikle sevilla ve napoli. bu takimlarin ne yazik ki maddi durumu bizden cok daha iyi. ellerinde elit kuluplere satacak oyuncular var. o yuzden umarim oradan gelecek bir bonservisle sezon sonu musallat olmazlar.

    edit: sezon sonunda psg ile sozlesmesi bitecegi soylendi. o zaman bir yolunu bulup bu adami kulupte tutmamiz lazim. ama maasi sikinti. o paralari nasil veririz soru isareti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın