resim
Halil Umut Meler
Görev:Hakem
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 1204
    belli bir standartı olmadığını kabul ediyorum fakat bu ülkede her basit faul düdüğünün altında bile saçma sapan teorilerle adamların ne satılmışlığı kalıyor, ne anası avradı.

    40 bin kişi aynı anda sizi ıslıklasın, küfür edilmemiş bir kulak arkanız kalsın, bakalım siz o faul düdüklerini çalıyor musunuz, çalmıyor musunuz. koca kulüpler liseli ergenler gibi sosyal medya hesaplarından sizi baskı altına almak için elinden geleni yapsınlar, bakalım bulunduğunuz kabın şeklini alıyor musunuz, almıyor musunuz.

    şu ülkede x takım şampiyon olsun diye, hemen birileri maç satar, hakemi talimatlı maç yönetir, kalecisi bilerek penaltı yaptırır. o kadar kolay sanılıyor ki bu işler, sizin dışınızda herkes şerefsiz, ahlaksız, üç kuruşa birilerini yanına alıp, birilerini karşısına alıyor ve bu her sene farklı renklere hizmet ediyor.

    bu ülkeye öyle ayrıştırıcı bir dil ve zehir tohumları ekildi ki özellikle yaşı itibariyle hayatı futboldan ibaret sanan nesil ağzından tükürükler saçarak, sosyal medyadan aldığı gazla nefret saçıyor etrafa.

    ligdeki hakemleri çoğu kötü hakem ama size göre x takımı koruyor, başkasına göre y takımını koruyor. yöneticisi ikinci haftadan saldırmaya başlıyor, bağlı bulunduğu kurum çalışanını korumak için ağzını açamıyor. zaten kendisi ağzını dahi açamıyor emekli olana kadar.

    zihniyet değişmediği sürece orada baskı olmadan keyiflerine göre maç yönetirler, burada da size göre satılmış, talimatlı şekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın