resim
Sérgio Miguel Relvas de Oliveira
Takım:Olympiakos
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 1743
    2022-2023 sezonu başlarken içime sinmeyen isimler şu oyunculardı;

    -haris
    -fredrik
    -sergio
    -kocuk
    -okan hoca'ydı.

    +haris, iyi başladı fakat kötü bitirdi.

    +fredrik çok fikir sahibi olunacak kadar forma şansı bulmadı fakat ne zaman görev verilse fark yarattı. attığı süpriz gol ile belki de şuanda yolda lideriz.

    +kocuk, ne galatasaray kalesini doldurabilecek ne de yedekten girince rahat maç izletecek bir isim. yine de bilmiyorum ama içime sinmiyor. biraz şahsi.

    +okan hoca'yı hiç istemedim. çok fazla eleştirdim fakat takım özellikle ligin ilk yarısında bizleri gururlandırdı. yıllar sonra rahat maçlar izleyebildik. fakat kendisi istememe sebeplerimden birisi olan mental özellikler yani; motivasyon, soğukkanlılığı ve güveni aşılama, psikolojik ortamı kontrol altında tutma, stres altında dağılmalar kendisi son haftalarda iyice gösterdi. bunlar neden kendisinin içime tam anlamıyla sinmediğini yüzeye tekrar çıkarttı. takımda sadece mental değil fiziksel düşüş de kendini gösteriyor. bu performansı avrupa'ya yeter mi bilmiyorum. fakat son 5-6 haftadır rahat izlediğim maçımız yok.

    +gelelim asıl konuya sergio'ya... ağustos ayında (bkz: sergio oliveira/#3436430) bu entriyi girmişim, unutmuşum böyle bir yorum yaptığımı. şakayla karışık yazdığım benzetme cidden sergio'nun genel performansına dair aylar sonra tekrar fikir verdi bana. sezon başında topu isabet ettirdiği direkler uğruna biraz fazla heyecanladırmış olabilir. belki de o ihtimale, o umuda, topun kaleye girmesine bağlı kimilerimiz. torreira'yı erken eskitirsek sebebi sergio olacaktır. galatasaray'da gördüğüm en keyfine göre oynayan oyunculardan birisi. ya mertens sonrası sergio'yu o bölgeye kaydıracağız, ya da direkt kendisinin yerine bir isim alacağız. süper ligdeki fiziksel gerekliliği kaldıramayan sergio avrupada yerden kalkmaz. ekstra olarak da kilitlenince oyunu açamama nedenlerimizden birisi de ''beyin'' dediğimiz adamın dengesiz ve keyfe keder oynaması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın