• 43
    madrid öngörülmesi zor bir oyun oynuyor. city'nin beklemeyeceği yöne top sürüyor, beklemediği anda orta açıyor. aslında basit oynuyorlar ama bu basitliğin içinde hesaplanmış bir karmaşanın minimalist estetiği var. pep caz yapıyorsa, ancelotti punk modunda takılıyor.

    bernardo silva'ya karşı camavinga inanılmaz akıl dolu bir hamle. ancelotti camavinga ve vini'nin koşularıyla o kanatı işleyebileceğini kafasında kesin oynamıştır. guardiola şu ana kadar sınıfta kaldı.

    ilkay'ı oldum olası beğenmem, yine bence eksik oynattı. şimdi linç edecek yazarlar beni ama ilkay üstünden doğru düzgün oyun kursan stoperinle falan macera aramana gerek kalmayacak. formsuz sergio gibi kaybolan bir yapısı var. savunmada da hücumda da casper gibi adam bu maç özelinde. city maça hakimiyet kuramadıysa ben orta sahada eksik oynamalarına da veriyorum.

    futbol 11'e 11 oynanıyor ve yüzyıl içerisinde keşfedilmiş bazı doğruları var. madrid bu doğruları pragmatist bir şekilde kabul edip yorumlarken city şu ana kadar macera peşinde göründü.

    bu arada vini ile benzema'nın uyumu bana kerem'le icardi'yi hatırlattı bazı pozisyonlarda. kerem'i bir an madrid formasıyla hayal ettim. kardeşim inşallah gönlünce olur her şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın