• 45
    saha parselasyonunda uzmanlaşma gerektiren olay. sahayı genel olarak kötü kullandığımızı düşünüyorum. sahaya yayılma anlamında kat etmemiz gereken çok mesafe var.

    takımın merkezinde bir tane 36 yaşında bir tane de koşmayı bilmeyen adam var. forvetimizde de fiziksel kalitesi yerlerde bir santrfor olunca bu oyunu oynamak gerçekten zor. icardi geldi mi yapıştırıyor falan ama daimi yorgunluğunu ne yapacağız bilmiyorum. 60-65'ten sonra tamamen düşüyor oyundan. arkadaki 2'li zaten 55'lerden sonra cesede dönüyor.

    seneye sol bekle geçiştirilecek kadar az bir ihtiyacımız yok bence. bayağı omurga üzerinde düşünmemiz lazım. torreira'yı bile elimizden kaçırır bu ikili. adam 6-8-10 ne gerekiyorsa yapıyor. diğerleri kendi görevlerini bile yapamazken bu kadar yük 1.65'lik adama binmeye devam ederse tası tarağı toplayıp gider. ara pasını torreira atsın, oyunu torreira kursun, rakip atakları torreira kessin, 2 metrelik adamlarla hava topuna torreira çıksın, şutu da torreira atsın. oliveira-mertens ikilisi değişmezse seneye içimizden geçer geçer dururlar. ıcardi işini de uzatmamak lazım. alacaksak bir an önce alıp yaz kampına sokmamız gerek yoksa o bahaneyle tüm sezon, yazın kampta yoktum ayağına tembel tembel takılmaya devam eder. bak o da sıkıntı. avrupa platformunda icardi'ye bile fiziksel eksiklik anlamında tolerans gösterilemez. avrupa'da o da koşacak.

    rashica da aynı şekilde. bir an önce akıbeti belli olmalı. ezber isteyen bir şey bu. tam takım en az 100 antrenman + maçla bir noktaya gelinebilir. 1 ay biri, 2 ay biri geç gelecekse işimiz yaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın