• 748
    bana samiyen'i özletirken, tezahüratlarla içimizi kıpratacak galatasaray taraftarını daha görkemli göstereceğini düşündürten stad.

    samiyen'i özleyeceğim. özellikle golden sonra ki sevinç sırasında sallanan tribünün bana yaşattığı korkuyu özleyeceğim. sevinirken korkumdan "sevinmeyin lan daha fazla" içimden demeyi özleyeceğim. kırık dökük ama her köşesinde mazinin yer aldığı duvarlarını özleyeceğim. orta saha ile defans çizgisine bakarken orada futbolcuların kafamda var oluşunu ve şut çekişini özleyeceğim. gol yediğimiz zaman stadın bir anda sus pus olup tekrardan gol yenilmemiş gibi çılgınlar gibi sevinerek takıma destek olmasını özleyeceğim. hagi'nin soldan verdiği pası özleyeceğim, hakan'ın o pasa yükselip vurduğu kafayı özleyeceğim. orta sahada üçlü çektiren galatasaraylıları özleyeceğim. uzaktan vurulan topun rakip kaleciyi çaresizliğe gark etmesini özleyeceğim. turnikelerinden kombineyle 2 bazen 3 kişi geçilmesini özleyeceğim. şampiyonlar liginde attığımız gol sonrası yanımdaki amcaya sarılınmasını özleyeceğim. kardeşimin 23 nisan törenlerinde ki yürüyüşünü yaptığı koşu pistini özleyeceğim. kapalıdan gelen sarının açıktan gelen kırmızının numaralıdan gelen şampiyonun yine açıktan gelen cimbomun yankılanışını özleyeceğim. küçüklüğümü özleyeceğim. çıkıştaki çekirdekçileri de özleyeceğim.

    belki çocuğum da aynı şeyleri özleyecek türk telekom arena'da. sanırım dünya böyle sürüyor. sadece sen özleyeceksin sanıyorsun fakat ondan öncesi zaten özlemiş ki senin özlediklerini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın