• 132
    ne yazik ki burada bazi yazar arkadaslarimiz da “2002’den once buz dolabi yoktu, hicbirsey yoktu guvercinlerle iletisim kuruyorduk :(“ masallarina inaniyor olacak, 2002’den once natocu fenerbahce baskanlarinin nasil kollandigini ama 2002den sonra sahlandigimizi falan anlatmis. biri bu guzel arkadaslara 2000 yilinda uefa kupasini aldigimizi ve o surecte 4 sene ust uste sampiyon oldugumuzu falan anlatsin. 80li - 90li yillardaki avrupa zaferlerimizi falan anlatsin. ayrica o natocu baskanin en guclu oldugu donem 2004-2008 arasi iktidarin futbolu tamamen kontrol altina almaya basladigi yillardir. onu da anlatsin.

    stadyum demis, o stadyumlar halkin vergileriyle yapildi ki kimin kac para cebe indirdigi, hangi yandaslarin ne kadar rant kazandigi bilinmiyor. bir depreme bakiyor o duvar yiginlarinin cokmesi. ne aci degil mi? ayrica ataturk, inonu, ismet pasa, 19 mayis gibi adlari cumhuriyeti andiran cumhuriyetle iliskili tum stadyumlarin adlari “nedense” degistirildi. kimsenin sesi cikamadi.

    feto falan hic oralara girmeyin cunku “ne istedilerse verdik” diyen babam degildi. o cenahin en guclu oldugu 2007-2013 yillarinda kimler mecliste neler dedi, hangi siyasiler, yandaslar ne tweetler atti. silinmeyenlerinden bile kitap olur.

    o sampiyonluklari da iktidara ragmen aldik. yildirim demiroren federasyonu’nin her turlu engeline ragmen aldik. yine iktidarin atadigi nihat ozdemir federasyonunu yazmaya gerek yok. bu ulkede sikenin ustu kapandi, hatta yavuz hirsiz cikti “bize sikeci diyenlere dava acacagiz tazminat alacagiz” dedi. eski baskanimiz unal aysal geziye destek verdi diye iki sene metro ulasimi acilmadi seyrantepeye millet trafiklerde pert oldu. stadyumun yarisi bos kaldi onlarca mac. 2011 yilinda stat acilisinda birileri govde gosterisi yapmak icin konusunca ekurisi de rahmetli ozhan canaydin’a ve takima ustu acik laf atti da yuhlandilar diye ne tehditler yedi bu camia.

    hangi partiyi/adayi desteklerseniz destekleyin de ataturk’un adini agziniza almayin. m. kemal yazin mustafa kemal yazin da samimiyetinizi gorelim.

    entryimi silebilirsiniz eyvallah anlarim da mevcut iktidari galatasaray dostuymus gibi de gostermeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın