• 265
    kazanmak için her zamanki iyi ve dominant oyuna ihtiyacımız olmayan maç.

    bunu bir final olarak görmemiz ve ona göre davranmamız gerekli. ilk düdükten sabırlı ve özellikle ama özellikle savunmada sağlam durmalıyız. son 2 haftada çok kolay goller yedik: 6 gol. az buz bir rakam değil. hemen hepsi de açık bireysel hatalar. bu saatten sonra saçma sapan gol yememeliyiz. sakın! dönüşü olmayabilir. ayrıca bu tip goller nedeniyle kolayca dağılıyor ve 10-15 dakika kendimize gelemiyoruz. işte karagümrük maçı hâlâ akıllarda.

    dün bir arkadaş yazmıştı; adana demirspor maçındaki gibi oynamalıyız diye. aynen öyle olmalı, o maçta 1 pozisyon verdik sadece. bir şekilde o golü de attık ve kazandık. şifresi belliydi o maçın: tamamen sağlam durmak. ayrıca 6 mayıs 2023 benfica sporting braga maçı da çok iyi bir örnek bizim için. benfica hiç acele etmedi. hücum kadar savunmayı da sağlam yaptı ve aradığı golü illa ki buldu. hem de kontra tarzı, son 35 metrede kaleci ile karşı karşıya kalacak cinsten. bir ara pas tamam işte.

    biz de ihtiyacımız olan golü er geç atacağız allah'ın izniyle. lütfen sakin kalalım, ileride hurra baskı yapıp boş alan vermeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın