resim
Secim Demirel Altunkan
Görev:Eski Hakem
Yaş:-
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 30
    yayıncı kuruluşun trio programında hakem kararlarını yorumlayan biri.

    kimdir, nedir, necidir diye instagram ve twitter hesaplarını kontrol edeyim dedim. instagram'dan sonuç alamayınca twitter'a yöneldim ve evet bingo! tıpkı büyüğü lale orta gibi beğenileri her şeyi ele verdi.

    mesela;

    https://gss.gs/k38.jpg
    türkiye'de ofsaytımsı rezaletinin önüne hiçbir rezalet geçemezmiş tweetini beğenmiş! sonraki beğendiği tweetlerde hep ofsaytımsı sözüne atıfta bulunularak sözüm ona alay edilmiş tweetler!

    https://gss.gs/5gV.jpg
    mete kalkavan'ın galatasaray-anadolu efes maçına gitmesinin bu kadar konuşulmaması gerektiğini söylemiş! ulan adam sizin rakiplerinizi destekliyorum diye açık açık meydan okumuştu ama bu seçim denen zat bunu normalleştirmeye çalışıyor! mete kalkavan ise bu maçtan sonra hiçbir maça gitmemişti. çok normal değil mi mrs. demirel? hele bide seçim'in tweetini beğenip doğru olduğunu söyleyen de tahir kum! yani seçim demirel'in destekçisi de passat sevici! şimdiki mhk başkanı lale orta'nın takip ettiği isme benzemiyor mu ya?

    https://gss.gs/sK0.jpg
    fenerbahçe'yi kayıran, galatasaray'ı ise mahveden mhk başkanvekili fenerbahçe'li murat ılgaz'ı bile beğendiği tweetlerle aklamaya çalışmış.

    galatasaray lehine beğendiği veya retweet ettiği şeylere rastlamadım. daha da detaya inip, birkaç yıl önceye de gidebilirdim ama sürekli göbek yağlarını eritme, sıkılaşma gibi egzersizleri de beğendiği ve bende buna sıkça maruz kaldığım için bakmaktan vazgeçtim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın