• 446
    bu akşam olmazsa olmazımızdır. allah aşkına şu telefonları kapatın ya. maç 9-0 bile olsa telefonlar dursun cebinizde. bu maç sıradan bir maç değil, bu maç şampiyonluk maçı değil, bu maç iyilikle kötülüğün maçı. öyle bir bozguna uğratmalıyız ki onları siz yokken buralarda biz vardık heyy diye haykıralım yüzlerine. kulübün yerinde olsam stadın dört bir yanına jammer koyardım ki kimse canlı yayın vs.açmasın.

    telefon olayını anlamadım gitti. birkaç sene evvel kenan doğulu izmir kültürpark’te konser veriyordu. biz de saatlerce bekleyip önden 3.sıra falan gibi yerimizi aldık. öksürsem adamın yüzüne gidecek o derece. neyse harika konserin tadını çıkarırken öndeki birkaç mal çekim yapmaya başladı. 5 dakika, 10 dakika, 15 dakika geçti bunların çekimi bitmedi. e bizim de görüşümüz kısıtlanıyor. en son dayanamayıp “yahu adamla neredeyse diz dizeyiz, boş verin telefonları da anın tadını çıkartın.” deyince birkaçı telefonu indirdi. yalnızca bir tane mal kaldı onu da yüce onos’a havale ediyorum.

    2022-2023 sezonunun en en kritik maçı bu maç. biz yenersek puan farkı 5 oluyor. fb’nin kendi sahasında trabzonspor’u yenemeyeceğini de düşünürsek beklenenden çok erken şampiyonluğumuzu ilan edebiliriz. haydi aslanlar kalbim sizinle.

    (bkz: 8 mayıs 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın