• 6656
    rezalet bir kadro yapılanmasıyla bugünlere gelen takım.

    devre arasında parma'dan 7.5 milyon euroya sol bek almak ve onu oynatmamak her yiğidin harcı değil bir kere. forvete batshuayi çekmek, ki beşiktaş'tan kovaladılar adamı, yine büyük aptallıktı ama yaptılar. pedro'yu sırf biz istedik diye kaptılar, o da ne form tutabildi ne de 1-2 maç dışında katkı verebildi. stoper desen abdülkerim'e resmen yol verip adam bizde tutunca "biz daha iyi yerli stoper aldık" demek uğruna samet'e bir sürü para bayıldılar ama abdülkerim'in sağ bacağı etmez. kanat desen gereksiz yere emre mor çektiler, o da yedek kulübesinde keyif yapıyor. orta sahaları yok neredeyse, hepsini toplasan torreira etmez. hatta iddia ediyorum torreira fener'de, arao bizde olsa şu an üstümüzdelerdi. daha joshua king çöpünden bahsetmedim bile. lincoln var, peres var, ulan bruma adamlarda erasmus yaptı resmen bir dönem.

    düşünün ki bu adamlar bu sene kim min jae'yi sattı 18 milyon euroya. transfermarkt'a göre satış gelirleri 30 milyon euro, gelen transferler 43 milyon euro. 13 milyon zarardalar ve aldıkları adamların birinden bile kar edemezler normal şartlarda. 2 sene önce vedat'ı satıp irfan, tisserand, samatta falan aldı adamlar. bir para ancak bu kadar kötü kullanılır gerçekten. hayret edilecek bir iş. fm oynayan 15 yaşındaki çocuk şu paralara daha iyi kadro kurardı.

    biz de bu sene çok büyük para harcadık tamam ama zaniolo'yu italya'ya satsan yeter de artar. torreira'ya bir sürü talip çıkar. boey transfer rekoru kırabilir. nelsson'dan gelebilecek parayla şl kadrosu kurarsın istesen. abdülkerim bile kalburüstü bir takımda sırıtmaz şu haliyle. bir tek yusuf demir şu anda soru işareti, o da pasaportuyla zarar ettirmez.

    baktıkça içim açılıyor resmen. adamlar üç senede 60 milyon euro parayı çöpe attı. lige ambargo koyacak kadro kurulur o paraya be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın