• 193
    bizim için kırılma maçı olacaktır. başakşehir'i analiz ettiğimizde fark ediyoruz ki güçlü yanları ve güçsüz yanları oldukça sınırlı. yani çoğu şeyi orta düzeyde yapıyorlar. güçlü yanları bireysel becerilerle şans yaratabilme ve set hücumlarını savunabilme iken güçsüz yanları bireysel hatalardan dolayı gol yemeleri. galatasaray'a baktığımızda ise sadece güçlü değil aşırı güçlü 9 yanı var ve sadece bir zayıf yanı var.

    başakşehir'in oyun anlayışına bakarsak sol kanattan atak yapmayı seven bir yanları var (%41 oranla sol kanatı tercih ediyorlar bunun sebebi (bkz: joao figueiredo) gibi bir oyuncuya sahip olmaları). topu rakip sahada oynamayı tercih ederken kısa paslarla atak yapmaya çalışıyorlar. possession oyunu oynama konusunda ise ısrarcılar.

    oranlara geçecek olursak galatasaray'ımızın ev sahibi olduğu maçlarda puan ortalaması 2.53 iken, başakşehir'in deplasman ortalaması 1.33. iç sahada galatasaray'ımız ortalama 2.33 gol atarken, başakşehir deplasman maçlarında 1.33 oranla gol buluyor. yani bu demek oluyor ki galatasaray'ımız çok yüksem ihtimalle gol bulacakken, başakşehir'in gol bulma oranı oldukça düşük. sahne sizin aslanlar, 3 puan bizim olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın