• 6
    hamilton mercedes ile dominasyon sağlarken, onu yücelten ve şişirenleri eleştirdim. ''sihirin'' hamilton'da olmadığını belirttim. hamilton'u eleştirirken, max'a destek veriyordum. ve şimdi 2 senedir benzer dominasyonu redbull gösteriyor. ''sihirin'' yine max'da olduğunu düşünmüyorum. fakat ikisine de aynı güçte araç versek eminim ki max f1 ruhuna daha çok yakışan bir performans gösterecektir.

    mercedes ve hamilton'un baydığı gibi, redbull ve max da bayıyor artık. sıkıcı, enerjisiz, olaysız mücadelelere maruz bırakıldık. f1 organizasyonu ile şu son 10-15 sene içinde tanışan arkadaşlar için üzülüyorum gerçek f1 yarışlarına-heyecanına tanıklık edemedikleri için. 1 ve 2. sıradaki takımlar arasında bile uçurumlar var. çekişme yok. gelişmiş bir aracı olan ''drs'' saçmalığı ile farkına fark katıyor. ilk 1-2 sıra dışında 3. pozisyondaki pilot bile diğer arkada kalanlar ile uzun süreli bayık konvoylara çıkıyor.

    sözün ve entrymin özeti şudur ki; ''sihir'' uzun yıllardır pilotlarda değil araçta. artık pilotlar değil araçlar yarışıyor. yani bir makina - bir robot yarışı oldu f1.
App Store'dan indirin Google Play'den alın