• 29
    16 nisan'dan bu yana galip gelemiyor giresunspor. istanbulspor'a yenilmişler aradaki sürede. son 5 maçında da en az 1 gol atmış. evlerinde, bizim farklı kazandığımız maç dahil zorlayıcı bir futbol oynuyorlar. yenilmeleri durumunda küme düşmeleri muhtemel hale geliyor. evet daha çok maç var ancak istanbulspor bu hafta hatay eşleşmesi ile bay geçiyor ve şu an 5 olan fark 8'e çıkıyor. yani beraberlikte dahi giresunspor muhtemelen küme düşen takım olacak. 14 iç saha maçında 17 gol atıp, 24 gol yemişler. iç saha maçlarında; 4'er gol galatasaray ve başakşehir'den, 3 gol adana demir'den, 2'er gol istanbulspor, kayserisor, alanya, karagümrük'ten yemişler. son 7 iç saha maçında ise 14 gol yemişler.

    fenerbahçe ise bugün farklı kazanıp liderlik koltuğunu isteyebilir. istanbulspor maçında bu görüntüyü veremediler ancak istekli bir futbolla maçı erken koparabilirler.

    galatasaray taraftarı her ne kadar kendi diyetini kendi verecek olsa da zirveyi ilgilendiren bir maçtır. keza beşiktaş cephesi de puan kaybını bekleyecektir, ikincilik hedefleri bulunuyor. keza son hafta derbisinde fenerbahçe'nin puan kaybında ikincilik hesabı oluşuyor.

    bir de tepkim var. cuma günü beşiktaş, cumartesi fenerbahçe ve bugün de galatasaray oynayamaz mıydı? pazartesi akşamına yorgunlukla anlam yüklüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın