• 113
    bilmeyenlerin, şunları bilerek gerçekleşeceğini bilmesi gereken turnuvadır:

    bu sözlüğün en kötü durumda bile 14 kişiden oluşan kemikleşmiş bir kadrosu zaten var. yani hiçbir sebep yokken elim ensede bir telefon açsam haftasonu için gerekli kişiler gelir vezirspor'a. fakat bu organizasyonun, ki turnuva diyoruz işte yapılmasının sebebi ilk defa katılacakların da bizimle birlikte bazı heyecanları takımdaşları ile yaşamasıdır.

    dediğim gibi bugün captano abimize telefon açsam uygunsa cumartesi maç yapalım mı desem?...
    tabii ki der. her zaman yaptığımız gibi kendi aramızda oynarız biz yine. ve çoklu katılımdan da daha heyecanlı ve çekişmeli oluyor. çünkü oynayanlar tanıyor kendilerini. ona göre sertlik vesaire filan falan...

    işte saygıdeğer insanlar toplanmış ve gelen isteklere göre haydi işin altına elimizi sokalım ve diğer oynamak isteyenleri de ucundan köşesinden bu işin içine sokalım demiş. ısrarlara dayanamamışlar kısacası. kafa kafaya verip bir şeyler yapmışlar. hem de en uygun olacak şekilde. bunların yanı sıra sadece bir mesaj kadar ötesindesiniz sizler bu adamlara. durup yerinizden kızacağınıza azıcık mantıklı davranın. kem küm etmeyin de birazcık anlayarak iletişimde bulunun.

    iki katı yaşınızdaki adam sizin için gecenin bi vakti istediğimiz yere geliyor, siz de onlar için mantıklı olun oğlum.

    ekleme: 2 kat yaş olayına takılmayın baylar. yok öyle bir şey. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın