resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 3616
    galatasaray hatta belki de türk futbol tarihinin en gizemli transferlerinden biri. bir allah kuruşu avrupa kupası geliri yok, kur desen 20 mi 22 mi olduğu belli değil. ortada bir avrupa kupası maçı da yok ama bayağı bayağı world class striker bir adamı 30 gibi elden ayaktan düşmediği bir yaşta, psg gibi uçsuz bucaksız bir servetin finanse ettiği bir takımdan kiralık miralık da olsa getirmeyi başardı birileri.

    yetmediği gibi gayet de randımanlı şekilde topunu oynayıp golleri sıralamaya devam ediyor. arena'da beşiktaş'ı tek başına paralayıp gönderdi ve 14 maçlık bir galibiyet serisin ateşini yaktı. kadıköy'de son 15 dakikada fener'in fişini çekti, 20 yıllık taraftar ömrümde 2+ farklı 2 fener galibiyetinden birini yaşattı. hatta belki de o 2 golle sezon sonunda şampiyonluğun bizde kalmasına sebep olacak.

    o romandaki hayali gerçek yapmak için önümüzde 5 maç kaldı. ölüp bittiği sevdiğine bile sevgisini gösteremeyen baskıcı bir toplumun hayvanat erkeklerine bağır çağır aşk şarkısı söyletmiş adamsın. homofobinin kabelerinden olan bu ülkede nicelerine saçını sarıya boyattırabilecek başka bir hikaye çıkmadı, bu saatten sonra da çıkmaz sanırım.

    vur be oğlum. yüzün gülünce güneş doğar ya demiş şair. vurdukça yüzün gülsün, güneş doğsun, cimbom'um şampiyon olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın