• 113
    herkeste (buna ben de dahilim) vurucaz kırıcaz maçı alıcaz modu hakim. umarım bu durum bizi telaşa ve hataya sürüklemez. karşımızdaki takım çok da fena olmayan ve hatalarımızı karagümrüğe kıyasla daha fazla değerlendirebilecek bir ekip. puan durumunda hala avantajlı oluşumuzu unutmadan plana sadık bir biçimde oynamamız gerekiyor. gol atarsak rehavete girmemeli ve defansta az pozisyon verdiğimiz yerleşimle savunma güvenliğini ön plana alarak devam etmeliyiz. gol gelmedikçe telaş yapmamalı ve presi dakikadan dakikaya arttırarak devam etmeliyiz. kazanacağımıza eminim ancak * beraberlik durumunda bile hala avantajlı oluşumuzu unutmamamız gerekiyor.

    ayrıca şampiyonluk ilan edilmezse fenerbahçe maçının bizim için zor olacağı kesin. ancak bu maç bizim için ne kadar zor olacaksa onlar için çok çok daha zor geçecek lütfen bunu atlamayalım. evet futbol şans ve hatalar oyunu ve maç sahada oynanmadan kazanılmaz ancak ilk maçta aldığımız 3-0'lık ezici skor, skora ek olarak taktiktsel ve oyun olarak da üstün oluşumuz, iç sahadaki taraftar baskımız, son yıllarda sahamızda oynanan şampiyonluk maçlarındaki başarımız ve oyuncu kalitemiz hep olumlu yönlerimiz. fenerbahçenin ise sahamızda şampiyon olarak intikam alma motivasyonu dışında olumlu donesi yok.

    velhasıl bu maçın sonucundan bağımsız olarak oyuncularımıza ve hocamıza sonsuz güveniyorum. en değerli şampiyonluklarımızdan birine daha imza atacaklarından şüphem yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın