• 268
    eğer kulüp alışkanlıklarımıza uygun şekilde kalan maçlarımıza maç maç bakar, her maça ayrı bir final maçı olarak çıkarsak halihazırda sahip olduğumuz puan ve doğrudan rakibimize karşı elde ettiğimiz ikili averaj avantajları ile gerçekleştireceğimiz önermedir.

    burada en önemli husus önümüzdeki her maça maç maç gitmektir. şu an tek hedeflenmemiz gereken ma. 8 mayıs 2023 tarihinde evimizde oynayacağımız başakşehir maçıdır. bu maç haricinde ne rakibimizin maçlarıyla ne de kalan diğer maçlarımızla alakaalı tek kelime dahi etmeden başakşehir maçını kazanmaya odaklanmalıyız.

    artık futbolcuların, taktiklerin tartışılmayacağı, 1-0 olsun bizim olsun haftalarına gelmiş bulunmaktayız. bu sebeple ne okan hocanın futbolcu tercihleri, ne değişiklikler, ne de futbolcuların yaptıkları veya yapabilecekleri hatalar üzerine durmaksızın desteklerimize devam etmeliyiz. trabzon maçında maçın 10. saniyesinde geri düşen takımı nasıl yeniden 3'lü girerek sanki öne geçmiş gibi motive ettiysek bundan sonraki her hafta aynı desteği göstermek zorundayız. eleştirileri ve kesilecekse biletleri ise bu oylun sonunda keseceğiz.

    bu şekilde bir çok kere şampiyon olup, finallerin takımı ünvanını aldık. yine bu şekilde bir finali daha kazancağımıza da inancım tam. tüm tribün tek ses olacak şekilde top rakipteyken baskı kurup, top takımımızdayken destek gösterecek ve 8 mayıs akşamı yastığa başımızı başakşehir galibiyeti ile koyacağımıza inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın