• 103
    eski galatasaray tv çalışanı, buradan öğrendiğime göre alpaslan dikmenin akrabası olan şahıstır.
    arkadaşlar anlattığı durum neyse, elbet ortaya çıkar. sorumluyu görevden alırsın biter.
    şimdi anlattığı şeye bizim camiamızı bağlayan şey nedir, onu bir anlatsanıza?

    bir tip geliyor, ben bu kızı beğendim diyor.
    aracı biri karşılıklı telefon alıyor, veriyor.
    adam evli çıkıyor, doğal olarak kız görüşmeyi sonlandırıyor.
    kızı görevden alıyorlar.

    tipik bir türkiye hikayesi. kız tazminatını çatır çatır alır, geçer. kulüp içi sorgulamayla da bu evli şahsın kulüple ilişkisi kesilir. kız görevine döner veya dönmez. zaten kalifiye ise çoktan başka bir yerde iş bulmuştur.

    onurluysa neden görevdeyken bu açıklamaları yapmadı kısmına katılmıyorum. o açıklamaları yapan şahsın sorunu. burada galatasaray kulübünde olmaması gereken bir şey oluyor. çözüm basit, bu evli abimize yol vermek. kulüp kanallarıyla da bu kızcağızdan da, 'bu şahıs bağlantılarını kullanarak seni işten çıkartmış, özür dileriz.' demek.

    yoksa araya çöpçatan girmiş, adam evli çıkmış vs. kısmı kızın, adamın, ve aradaki çöpçatanın sorunu. yemeğe gideceğin adamın evli mi, bekar mı olduğunu kulüp mü araştıracak? veya aradaki çöpçatan mı araştıracak? bize ne zaten bunlardan? bizi ilgilendiren kısmı kızın görevinin, daha üst makamdaki yetki sahibi tarafından haksız bir şekilde sonlandırılması.

    edit: 'skandal' cart curt kısmına gelelim. serbay abimiz uzayda yaşıyor herhalde, daha yeni bundan bin beter olay nba takımı boston celtics'te yaşandı, koçun görevine son verdiler geçtiler. ne yapacağız yani, galatasaray tvde haremlik selamlık düzen mi kuracağız? veya kulübe giren herkese evli veya bekar rozeti mi takacağız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın