resim
Okan Kocuk
Takım:Samsunspor
Mevki:Kaleci
Yaş:28
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1357
    hem yerli kontenjanı açısından elimizi rahatlatacak olması hem de muslera'nın aşırı formsuzluğu sebebiyle kalan haftalarda kaleyi devralması gereken kalecimiz.

    muslera öyle böyle kötü değil. son haftalarda 1 tane kurtardığı maç olması bir yana muslera'ya rağmen kazandığımız maçlar var. tribünden tepki görürse çok üzülürüm. üç beş maç yedek kalması onun efsaneliğinden bir şey götürmez. kaptanımız, canımız, ciğerimiz. şu an benim gördüğüm muslera 2014-19 arası fenerbahçeyi yakan volkan demireldir. kaleyi bulan her şut gol mü olur. fb yıllarca o çuvala tahammül etti. o dönem volkan bizde muslera fenerbahçe'de olsa 4. yıldızı onlar bizden önce takardı.

    formda bir muslera bizi en az 2-3 defa şampiyon yaptı ancak şu an o halinden eser yok. kaldı 5 maç. fb irfan can eğribayat ile oynuyor. bjk zamanında tarihin en şaibeli sezonu da olsa ersin destanoğlu ile şampiyon oldu. biz 2007-08 sezonun son haftalarında müzmin yedek aykut erçetin ile şampiyon olduk. zamanında real madrid'de casillas bile yedek kaldı.

    boş bir kaleci değildir. futboldan anlamayanlar kendini yetersiz görebilir. ama en azından son 5 haftada musleradan daha faydalı olacağına adım gibi eminim. seneye kim oynar bilmem ancak şu an kaleye okan geçmelidir.

    edit: en ofsayt yazım olmuş. şaşırmadım. biraz daha açalım o halde. en başta muslera hakkında daha önceki 5 yazım olmuş. incelendiğinde bir çok gs taraftarı gibi kendisini nasıl sevdiğim ve beğendiğim ortada. muslera'yı silip atalım dediğim de yok. bana kalsa buffon gibi 40 yaşına kadar kadroda olsun derim. şu ana gelirsek bizim yıllardır bildiğimiz muslera her futbolcu gibi sezon içinde ara ara düşüş yaşasa dahi şampiyon olduğumuz sezonların sonunda harika oynar ve kolay kolay gol yemezdi. bu sezon özellikle ilk yarıda o kadar çok iyi maçı var ve o kadar alıştık ki maç sonrası iyi oyunu hakkında fazla yazılıp çizilmedi bile. ben şu anı konuşuyorum. sebebi nedir bilmiyorum ama gerçekten konsantrasyonu oldukça düşük. bizim kalan haftalarda saçma sapan gol yeme lüksümüz yok. 5 maç yedek kaldığında da kimse onu eleştirmez. asıl maazallah önümüzdeki maçlardan birinde daha bizi yakarsa hele bu iç sahada olursa o tribünler susar mı? muslera tepki alırsa diğer oyuncular nasıl etkilenir? kulübede yetersiz bir kaleci olsa neyse. okan ile bu risk alınır. umarım muslera artık kafasını sahaya verir ve benim yazdıklarım saçmalık olarak kalır da şampiyon oluruz. lütfen son 8-10 haftayı iyi inceleyin. neredeyse kaleye gelen iki toptan biri gol oluyor. bu korkunç bir istatistik. bjk maçında yanında 100'den fazla entry görünce sinirlenmiştim ancak sakin kafayla düşününce maalesef aynı hataları tekrar tekrar yapıyor ve taraftar tepkisinde haklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın