• 95
    özet geçeyim;

    iletişim departmanı müdürü bir gün birini misafir ediyo odasında. yönetim kurulu üyesi ya da kulüp üyesi. orası net değil. neyse o sırada odanın kapısından çalışanlardan biri geçiyor. içerdeki kulüp üyesi arkadaş bu hatunu beğeniyor. iletişim departmanı müdür de diyor ki, istersen ayarlıyayım sana. kadına adamın, adama kadının telefonunu veriyor. bi de yemek ayarlıyor, hani hep beraber bir yerlere gidelim bir şeyler yiyelim baabında. amaç kadın ile adamı bir araya getirmek. neyse kadın ile adam takılmaya başlıyorlar ama henüz yiyişme yok. mesajlaşmalar, araşmalar falan. bu arada kulüp üyesi arkadaş evli. muhtemelen çalışan hatun bunu öğrenince ilişkiyi sonlandırıyor. iletişim departmanı müdürü de kızı kovuyor.

    şimdi serbay arada çoğul ifadeler kullanıyor ama anlatımından net olarak anlaşılıyor ki bu iş sadece bir kere yaşanmış ama ısrarla genelleme yapmaya çalışıyor. yani konu genelinde genelleme yapıp kadınları adamlara ayarlamaya çalışıyor derken detaya inince hep aynı kişiden ve bireysel bir olaydan bahsediyor.

    2 ihtimal var, ya serbay bu hatuna önceden yanıktı ve kadın bir şekilde bunları serbay'a anlattı, o da tamamen erkeksel dürtülerle hareket ediyor ya da iletişim departmanı müdürüyle başka bir sorunu var. öyle akıllara ilk gelen içerde büyük fuhuş yaşanıyorluk bir durum yok yani. başarısız bir zamparalık girişimi. ayrıca kadının adamla ilişkisini bitirdi diye kovulduğuna da çok inanmıyorum. akıl var mantık var, adam evli, bu kadını kovmak demek, kadını tetikleyip rezalet çıkarmasına ön ayak olmak demektir. böyle gerizekalılık olur mu:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın