resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1163
    köşeli, çıkık ve dikdörtgen çene yapısına sahip futbolcumuz. bu yüz hatlarına ve çene yapısına sahip bir kişiyi tanıdım hayatımda. "köşebent kafa" lakabı takılmıştı ve ben dahil herkesi zıvanadan çıkaran bir çocuktu.

    sonrasında televizyon ve sinema dünyası tarafından, bu çene yapısındaki insanlar hakkında bir empozeye maruz bırakıldım. bu çene yapısındaki insanları ya saf, ya kötü ya da kaybeden olarak lanse ettiler beynime. ivan drago, daltonlar, trt çocuk kanalında yayınlanan keloğlan isimli çizgi filmde bulunan uzun vb. karakterlerle yıllarca devam etti bu çene yapısı üzerinden yapılan algı.

    sonra tam aklımdan çıktı dediğim bir dönemde bizimkiler tuttu falcao'yu getirdi. onu da unutmak üzereydim ki zaniolo geldi.

    mesela hiç düşünüyor musunuz zaniolo türk olsaydı ismi ne olurdu? ben de hiç düşünmüyorum, şu an aklıma geldi. ama bu kadar hak edilmiş başka bir isim de yok dilimizde bu adam için.

    (bkz: boğaç)

    bu çene yapısının üzerimde bıraktığı travmaları yıkıp geçmeni umuyorum boğaç, göreyim seni.

    ben ne anlatıyorum yahu? çocuklara çok tv izletmeyin, benim gibi travmatik saplantıları tespit sanıyorlar sonra yetişkinliklerinde.

    (bkz: konsantrasyon)
    (bkz: 8 mayıs 2023 galatasaray istanbul başakşehir maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın