resim
Hakan Ünsal
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Bek
Yaş:51
Boy:1.78
Uyruk:Türkiye
  • 374
    gazetelerde boy gösteren bir yorumu mevcut:

    ********alıntı***********

    yabancılarda durum içler acısı. elano birinci derecede şampiyonluğun kaçırılmasından suçlu. baros sakattı fakat o da bu durumdan sorumlu. çünkü erken dönebileceği bir dönemde ameliyat olmayı seçti. jo, bildiğiniz gibi başka sahalarda oynamayı iyi beceriyor. evine kale kurmuş maçları orada oynuyor. leo franco’nun tek bir hatasını tüm sezona maletmek istemem ama galatasaray için çok önemli olan derbide ne olursa olsun o golü yememeliydi. özetle, sarı kırmızılı takımdaki yabancılar tam olarak bir performans sergileyemedi. yarar sağlanamadı.
    takımın hali ortada
    suçlu aranırken tepeden bakmak gerekir. futbolcuları da, teknik adamı da bunca para harcayıp alan yönetimdir. demek ki ilk suçlu yönetim. balık baştan kokmuş. ardından da rijkaard geliyor. saçma sapan rotasyonları ve hoca olmayı becerememesi sebebiyle takım bu halde. oyuncular ise zaten ortada...

    ********alıntı***********

    bizde buna kuyruk acısı derler. rıdvan dilmen'i bile şu adama yeğlerim, en azından camiası hakkında böyle konuşmuyor ulu orta, fenerbahçe'yi kötülemiyor, allah kimseyi nankör etmesin. he yukarıda söylediklerinde gerçeklik var mıdır? belki biraz... ama adamın nefret gözünü öyle bir bürümüş ki, nerden vursam diye hesap yapıyor. işte bu yüzden küçük, gerçek anlamda küçük.
App Store'dan indirin Google Play'den alın