• 19
    (alinti: biz sadece büyük takım olma bilincine ulaşılsın istiyoruz, her maç galatasaray gibi oynasın şu takım; rüzgarı geçemedik dediğinizde sesimizi çıkarmayalım. ama sahada hiçbir varlık gösteremeyen iki top yapamayan takımımızın maçından sonra her şey mükemmelmiş de sadece rüzgardan dolayı top kaleden içeri girmemiş gibi bir beyanat verirseniz ne yemedik tırnak kalır bizde ne yolmadık saç baş.
    yapmayın hocam, sakatlıklar bahane olamaz, bu taraftar geçen sene birçok maçta kadrosunda yabancı futbolcu görmedi ama aslanlar gibi oynadı, şampiyon oldu. bizim beklentimiz "bahanelerin ardına sığınılmasın". rüzgar da bunlardan biri. -rüzgar konusunda yaptığınız talihsiz demek istediğim o konuda iğneleme yapmak istedim bilmem farkedebildiniz mi?-
    kadroya bakın, kalecisinden forvetine kadar en az 8-9 futbolcumuz mili takımlarında forma giyiyorken, sahada büyük takım, güzel futbol görme isteğimizi çok görmeyin.) skibbe ye açık mektup başlıklı entrymden alıntıdır.

    galatasaraysözlük yazarı olduğundan şüphe ettiğim ama okuru olduğundan emin olduğum skibbe nin yazılanlardan feyz almasıdır deplasman anlayışı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın