• 144
    şımarık fenerbahçe yönetimlerinin başarısızlık sonrası odağı kendilerinden almak için "tüm dünya bize düşman" diye gaz verip durduğu taraftarı arasında en bok yoluna gideni.

    bugün kendi çorbası kaynasın diye whatsapp gruplarından gelen talimatla millete sokağa dökülme çağrısı yapanların ya da savaş naraları atanların hep hatırlaması gereken talihsiz bir örnektir.

    bu ne idüğü belirsiz nefret çağrılarına uyup, kendisi gibi harami arkadaşlarıyla tek gördükleri bir galatasaraylıya "gününü gösterecek" belki de "fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz" falan diyecekti. belki aralarından biri olay anının videosunu çekip de ultras geçinen gizli fener hesaplarından birinde paylaşılacaktı...

    şansına karşılarındaki ondan da şuursuz ve bıçaklı biri çıkınca tam anlamıyla bok yoluna gitti bundan 10 sene önce, henüz 21 yaşında iken.

    gencecik bir can uçup gitti. ailesi, sevenleri kim bilir ne haldedir. onu vuran desen hapiste, onun da bir ailesi, sevenleri vardır kesin perişan olmuş...

    o zamanlar "fenerbahçe'ye operasyon çekiliyor, fetösaray bizi sindirmeye çalışıyor, sokaklara dökülelim" diyenler, millete gaz verip duranlar bugün yine aynı türküleri çığırıyor.

    yönetici olanı başkan oldu, influencer olanı yönetici oldu, sıradan vatandaş olanı influencer oldu...

    hepsi değirmenini çevirmeye devam etti...

    bir tek burak'çık da bok yoluna gittiğinde kaldı, maalesef...
App Store'dan indirin Google Play'den alın