resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4712
    bu sezon geçtiğimiz yıla göre o kadar yüksek bir sıçrama yaptı ki insan tavanının ne olduğunu merak ediyor.
    geçen sezon o darmadağın takımda bile 60 maça çıkarak büyük işler yapmıştı. bu sezonsa görev tanımı büyük anlamda değişmesine rağmen buna inanılmaz hızlı şekilde ayak uydurdu. çok sıradışı bir şey bu. mesela yunus akgün de çok çok ümitvâr olduğum bir oyuncumuz ama adana ve galatasaray arasında geçişte rol değişimini kaldıramadı kendisi.

    yunus’un da hala çok genç olduğunu ve o sıçramayı yapacağını düşünüyorum ama kendisinin örneğini daha çok kerem’in büyük başarısını göstermek için kullandım. kerem gerçekten çok başka seviyelerde. açıkçası teknik ve fiziksel kalitesinin de ötesinde mental olarak da çok kuvvetli olması, sürekli üzerine koyması takdire şayan. bu adam daha geçen sezon başında herkese el kol yapıyor, marcao ile kavgaya karışıyor ve sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi üzerine koya koya ilerliyor. 2022 geliyor. takımda onca yıldızın arasında asker olması gerekiyor. onu da beceriyor. gidip fener deplasmanında da golünü yazıyor.

    izlemesi büyük bir zevk. geçen hafta 3-1’den geridönüşte kendisinin eforunun büyük payı vardı. beşiktaş deplasmanında da hücumda en büyük kozumuz mertens ya da icardi değil, kerem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın