resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1138
    elit seviye son vuruş yapabilen, maç kondisyonu kazanmış hali rakipleri tarafından durdurulamayacak, hazır durumda fiziken ligde yanına yaklaşacak adam olmayan, neredeyse her maç gol-asist üretebilecek kalitede iç güdüye sahip ki bizde de yapıyor bunu aslında, sadece 23 yaşında olan ve potansiyelinin sınırı olmayan bir oyuncu.
    bize geldi çünkü roma'da taraftarlardan, yönetimden, teknik ekipten baskı yiyordu hatta bu baskı öyle bir noktaya geldi ki zaniolo psikolojik destek almak zorunda kaldı. bizim taraftar da bu konuda roma taraftarıyla kapışabilir, kendi değerlerine hiç saygı göstermeyip rakibin değerlerine taparlar. 2 tane genç transfer yapsa fenerbahçe bakın gitti oyuncular diye 3 gün ağlarlar o oyunculardan bir daha haber alınamaz ama yine de o yangını yaparlar. kendi oyuncusun, sağlam bir durumda 30+milyon para edecek genç oyuncusuna ise durmadan sallarlar, kötü, çöp, leş çekerler. zaniolo'yu 1 kere bile izlemedikleri için defansif katkı beklerler, messi-mbappe gibi kanat forvetlerin ne kadar defansif katkısı varsa bu arkadaşın o da kadar var. kimse zaniolo'dan defansif katkı beklememeli, her oyuncu bunu yapmıyor bunu anlamak çok zor olmamalı. rashica defansif katkısı olmasa bu seviyelerde tutunamaz mesela, çok beğeniyorum, takımda en sevdiğim oyunculardan ama defansif katkısı olmasa o skor üretimi ile tutunamaz ama zaniolo sahada kaldığı her dakika skor üretebilir, fiziğiyle fark yaratabilir. çok merak ediyorum acaba real madrid taraftarı ya bu vinicius defansif katkı vermiyor yazıklar olsun sana diyor mu, manchester taraftarı rashford'dan defansif katkı bekliyor mu acaba, arsenal taraftarı saka, psg taraftarı neymar uzar gider liste. zaniolo defans yapmayacak, hiçbir zaman yapmadı.

    türkiye'de yerleşmiş çok tehlikeli bir düşünceyle eleştirilmeye devam edecek gibi duruyor. kanat forvet defansta deli dana gibi baskı yapmaz bunu yapıp hücumda topa vurmayacak duruma gelen oyuncular var ama hiçbiri üst seviyede top oynamıyor. kaleci ilk önce top tutacak, ayağı iyi kaleci zaten 60-80 milyon paralara city-liverpool-chelsea yapıyor, sen ilk önce top tutacak kaleci bulacaksın. bekler ilk önce defansını yapacak sonra hücum özelliklerine bakılacak. bizim ülkede ilk önce kanat forvetten defans katkısı, kaleciden ayaklarının iyi olması, bekten hücum performansı bekleniyor. yapması gerekenleri kötü yapan oyunculara ise bu topraklarda çok değer veriliyor sonra böyle bek mi olur, böyle kaleci mi olur, skor üretmeyen kanat mı olur diye eleştiriliyor.
    alioski çok kötü bir bek, kanat ve 10 numara adamı sol bek yaparsan kötü bek olur.
    ferdi çok kötü bir bek, defansif olarak rezalet durumda, fenerbahçe taraftarı bu konuda eleştirmeye başladı bile yakında patlarlar.
    pena rezalet bir kaleci, ayakları da abartıldığı kadar iyi değil ama abartıldı işte o ayaklarla ama top tutamıyor.
    liste uzar gider, ilk önce görevini yapacak sonra diğer işlerine bakacağız. zaniolo çok iyi bir hücum oyuncusu o yüzden hep iyi bir futbolcu olacak, bizim taraftar yemeye çalışsa da iyi futbolcu olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın