• 39
    ihtiyaç olan bir mevki için haziran'da transferi yapmak bazen temmuz veya ağustos'ta aynı mevki için karşımıza çıkacak daha iyi bir transfer fırsatını engelleyebilir.

    tam tersi haziran'da, daha iyisi karşımıza çıkar diye bekletilip yapılmayan transfer, temmuz ve ağustos'ta istenilen seviyede geçmeyip aynı skala futbolcu ile daha yüksek maliyetli anlaşma yapmak zorunda kalınabilir.

    bir çok değişken var fakat kiralık ve sözleşmesi biten futbolcular ve satılması muhtemel futbolcular olsa bile kiralıktan dönecek futbolcular da var. kadroyu çok geniş tutmadan kaliteli futbolculara yönelmek daha mantıklı geliyor.

    17-18 sürekliliği olan, sakatlık problemi az olan kaliteli topçu, yanlarına alt yapıdan ve düşük maliyetli potansiyelli yerlilerle bir kadro.

    bunun yanında satılan oyunculardan elde edilecek gelir, sürpriz gelen transfer teklifleri neticesinde planlamadan farklı yaratılan bütçe, kiralık gönderilenlerdeki satın alma opsiyonlarının kullanılması faktörleri transfer hareketliliğini etkileyecektir.

    ağustos ayında oynanacak şampiyonlar ligi play-off'una kalınıp gruplara çıkılması ihtimalinde, transferin son günleri kaliteli futbolcu indirmemiz olağan.

    transfer dinamikleri ile ilgili yazılacak çok şey var fakat düz mantıkla transfer ihtiyacı duyduğumuz mevki ne kadar az ise o mevkiye odaklanılıp imkanlar dahilinde en iyi seçeneği bulmak daha olası.

    süper lig 2022-2023 sezonunu hak ettiğimiz gibi şampiyon bitirelim bu başlığa daha çok entry gireceğiz neşeli ve mutlu duygularla.

    son olarak bir transfer için çok ekstra durumlar olmadığı sürece* yönetime baskı yapılmaması kulübün transferde elinin güçlü olması açısından daha çok yararına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın