resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1134
    gereğinden fazla eleştirildiğini düşünüyorum. öncelikle, bu oyuncudan ne bekliyoruz? buna karar vermek lazım. rashica gibi savunmaya da katkı sunmasını ya da icardi gibi etkili bir son vuruş performansı sergilemesini bekliyorsak, bu beklentimizi hiçbir zaman karşılamayacak. oyuncunun tarzı bu değil. nasıl ki abdülkerim'den ceza sahası dışından şut çekmesini beklemiyorsak, zaniolo'dan da bunları beklememek lazım.

    zaniolo'nun yapabilecekleri ve yapamayacakları var, her oyuncu gibi. bunların artıları olacaktır, eksileri olacaktır. zaniolo'nun asıl sorunu tarzı değil; henüz geçirdiği ağır sakatlıklardan ötürü yeterince hazır olmaması. bir de takımın oyununda zaniolo'ya henüz yer açılamamış gibi duruyor. bu sezon kalan maçlarda bence zaniolo'dan hamle oyuncusu olarak faydalanmak gerek çünkü güçlü bir oyuncu, yorgun savunmaları darma duman edebilir. ayrıca, her an şapkadan tavşan çıkarabilecek bir hücumcu; bu özelliğinden efektif yararlanmak gerek.

    ben zaniolo'nun gelecek yıl da bizimle olacağını ve yaz kampından sonra bir şekilde ilk 11'e monte edileceğini düşünüyorum. oyuncunun tavanı çok şey vadediyor ancak vasat hali bile çok iyi skor katkısı verdi. bunu yadsımamak gerek. sezon sonuna kadar da faydalı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın