• 31
    günümüzde bulunması imkansız olan taraftardır.

    geçtiğimiz bayram ev yapımı olanından almak istedim. malın sahibi nazife teyze ile otel lobisinde buluştuk. camiada 40 kat nazife derler ve piyasanın malları temiz nadir insanlarındadır. ben, 3 korumam, baklava uzmanım ve elimizde bir bond çanta ile odaya çıktık. nazife ve güneş gözlüklü 3 kişi odaya girdi. ilk sorduğu soru "beni nereden buldun?" oldu. gözlemeci şerife ablanın ismini verdim ve şüphelerini minimuma indirdim. baklavayı ortadaki sehpaya koydu. uzmanıma bir göz işareti yaptım ve harekete geçti. gözüne lensini taktı ve 45 dakika süren bir inceleme sonrası orijinal patron dedi. para ve tepsinin takası aynı anda gerçekleşti. şu kapıdan çıktığın an beni tanımıyorsun dedi nazife. sessiz adımlarla lobiye ilerledik.

    kapıda zırhlı bekliyordu. çatılara keskin nişancı olarak sabri dayımı ve muzaffer eniştemi yerleştirmiştim. hızlı adımlarla araca bindik. sağ salim eve getirdim malları.

    önümüzde son bir kurban işi var, çok büyük bir iş. ondan sonra bırakacağım artık bu işleri. tövbe edeceğim. oklavanın ucunda bir hayat yaşıyorum. namusumla küp şeker yer huzurlu yaşarım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın