resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1131
    fiziksel olarak hazır olmaması sebebiyle 1-2 haftadır yorumcuların yaptığı "bu haliyle anca forvet oynar" yorumlarının, karagümrük* maçıyla altının boş olduğunu gördük.

    belli ki tecrübesi tek forvet oynamak için yeterli değil şu anda. sırtı dönük bağlantı oyunu henüz yok, doğru tercihleri yapamıyor, çok fazla top ezdi. öyle ki, antrenmanlar, sokak dahil, hayatında ilk kez tek forvet oynuyormuş gibi acemiydi.

    dikkatimi çeken bir nokta da, aynı tercih hatalarını savunmada da yapması. eli kolu durmuyor, nerede sırtı kalemize dönük, avantajsız bir toplu oyuncu var, hemen faul yapıp indiriyor boşu boşuna tehlike yaratıyor. sürekli karşı takım oyuncularıyla dalaşta. "bu maç kırmızı görmez" diyemiyorum hiçbir maç için.

    genel bir fundamental eksiği olduğu açık. biraz burak yılmaz'ı hatırlattı. transfer edildiğinde, tercih/basit hata sorunları yaşayan ileri 3'lüye akıl ekleyeceğini düşünmüştüm ama yetenek ve fizik ekleyebildi. o da bizde fazlasıyla var, rotasyon oyuncusu olmaktan öteye gidemiyor bu nedenle.

    genç oyuncuların fundamental eksiklerini giderme yeri hiçbir zaman türkiye olmamıştır, bakalım bu transfer nasıl sonuçlanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın