resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1115
    sanırsın her maç rakiplere çift dalan, bileklere basan, dirsek ve yumruk atan, taekwando yapan futbolcu.

    sürü psikolojisinin etkileri bunlar... önden birisi sert oynuyor dedi diğerleri ezbere evet dedi; adam bir anda kasap oldu. bize geldi geleli sarı kartlık faul bile yapmadı adam, sadece temaslı oynuyor. afederdiniz pamuk şeker gibi mi takılsın ne yapsın? temasın en önemli olduğu spor dalında bunu yapıyor olması neden yadırganıyor? bence en doğrusunu yapıyor işte. rakibi yıldıracak ki kendine avantaj sağlasın. boyu, bacakları ve kolları uzun olduğu için sert oynuyor izlenimi mi verdi nedir bu fikir anlamadım. adam savaşıyor ne güzel.

    23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçı'nda forvetteyken sürekli top istedi, aldı, döndü ve karıştırdı ortalığı. keşke de çıkmasaydı oyundan. aynı kuru gürültü oliviera için de geçerli. o da fizik olarak çökecekmiş, 3 yıl sonradan gelenler bildirdi.

    tek sorunu, şu an için rashica yerinde oynayamıyor oluşu. rashica, defans katkısı çıtasını öyle bir seviyeye koydu ki zaniolo yapamayınca kanatta eksik kalıyoruz diyorum. elbet formunu arttıracak ve okan hocanın sisteminde yer bulacaktır. 23 yaşında italyan oyuncu getirmişiz keyfini çıkaralım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın