• 180
    ilahi adalet geçikmez. tam olması gereken yerde ve zamanda olur. yaratıcının zaman ve mekandan münezzeh olması, zaman ve mekanın yaratılanlar için olmasından dolayı bizler geciktiğini düşünürüz. bu sene şampiyonluk bizim hakkımız bu çok açık ve net. fenerbahçe ve galatasaray’ın bütün bir sezon var kayıtları, verilen ve verilmeyen penaltı kararları, verilen ve verilmeyen kartları uefa tarafından detaylı incelemeye girse ortalık alev alır. bu saydığım sebeplerden ötürü, fenerbahçe bu sene şampiyon olamaz diyemiyorum daha önce hak yiye yiye şampiyon olmuşlukları var. bu ilahi adaletin olmadığı anlamına gelmez. ama ilahi adalet öyle bir yerde gelir ki yıllarca malzeme olurlar. gelin bir kaç sezonu inceleyelim.

    2002-2003 sezonu, bjk bi tutturdu 100. yılımız şampiyonluk yılı olacak. o sezon bjk den daha iyi futbol oynuyorduk, sinan engin’in meşhur kuddisi korkma biz seni kollarız dediği güne kadar. bjk ne yaptı etti o sene şampiyon oldu.

    ilahi adalet: beşiktaş ertesi sene 12 puan farktan şampiyonluğu fenere verdi.

    2004-2005 sezonu 100. yılımız şampiyon olmayı çok istedik. karanlık lord aziz, ezeli rakibinin 100. yılında şampiyon olup 100. yılında şampiyon olmayan tek kulup olmamız için elinden geleni ardına koymadı, ve şampiyonluğumuz çalındı.

    ilahi adalet : ertesi sene 16 dakika kahır ola ola şampiyonluk verdiler oysa bağdat caddesini arabalarını falan süslemişlerdi. sağda solda ağlıyorlardı.

    2006-2007 sezonu fenerbahçe 100. yılı öyle komik hakem hataları vardı ki oha diyorduk. anadolu takımları fenerbahçe maçlarında uyur gezerleri oynuyordu öyle böyle şampiyon oldular.

    ilahi adalet; ertesi sene eze eze biz şampiyon olduk yetmedi bizden sonra beşiktaş oldu yetmedi 2009-2010 da fenerbahçe şampiyon olduğunu sandı, sahada kutlama falan yaptılar. denizli faciasından sonra ortaya yıllarca unutamayacakları bir travma daha çıktı. yine sağda solda salya sümük ağlıyorlardı.

    2010-2011 sezonu durdular mı? tabi ki hayır. bu seferde trabzon’un elinden 12 puan farktan gol averajı ile şampiyonluk çaldılar, üstelik bu sefer telefon kayıtları ile belgeler ile ortaya çıktı ama ne hikmetse usulsüz dinleme falan diye çöktüler üstlerine, mağdura yattılar yine.

    ilahi adalet; ertesi sene sahalarında kupayı galatasaray kaldırdı, bu acı ve ızdırap yıllardır içlerinde ukte kaldı. bu sene onun intikamını almak için yapmadıkları kalmadı.

    bu sene şampiyon olurlar-olamazlar orasını bilmem. ancak bu sene yaptıkları kesinlikle yanlarına kalmayacak. ilahi adalet öyle bir günde öyle bir zamanda karşılarına çıkıcak ki bu yaşadıkları bütün travmaları mumla arıyacaklar. gönül isterki bu sene yaptıklarının hesabı, bizim maçta bunları darma duman ederek çıksın ama adı üstünde ilahi adalet, biz yazmıyoruz. ama uygulamak için biz seçiliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın