• 39
    bir tanesi vardı hiç unutmam 1.60 ya var ya yok boy.

    bir arkadaşımızın babası vefat etmişti, haftalık mevlud yemeklerinden birini biz karşılamıştık. ( genelde bizim kültürde aileye yük ve tasa olmasın diye bir özel firma yemek yapar ve genelde akrabalar, tanıdıklar eş dost öder çoğu geceyi )
    duadan sonra yemek yemiş gibi olmak için bir iki parça atıştırıp , evden ayrılıp dışarıda bir mekâna oturmuştuk.

    bu fenerli cingöz bidi bidi bir başladı durmak yok, konuyla alakası da yok mevlud çıkışı oturulmuş nerden estiyse, tahrik edici ve damar konuşmalara başladı. genç evliler filan olan bir masa, 15 kişi filanız. karısının yanında abuk subuk konuşuyor. çocukluk arkadaşımla gözgöze geldik ki o da fenerlidir ama işte bu kadar delirmez, aman dedi aman.
    o kadar tahrik edici ve sevimsizdi ki zor tuttum kendimi. (dövmediğime üzüldüm sonrasında aşağıdaki satırları okuyunca anlayacaksınız)

    sonrasında öğrendim ki it oğlu it bahis ve kumara başlayıp, karısına el kaldırıp maaşı filan da alıp oynuyormuş. banka borcu da cabası.

    kızcağız boşandı, hatta yeni evlendi düzgün biriyle o travmaları atlatıp. hep aklıma o deyyus gelir. hiç girmem bu muhabbetlere huzurumu korurum.

    mecbur kalındığında da ali koç başkan fenerbahçe şampiyon diyorum - direk gidiyorlar*
App Store'dan indirin Google Play'den alın