resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 4694
    23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçı maçının yıkıntısı 24 nisan 2023 fenerbahçe istanbulspor maçı ile bittiğine göre bir kaç bir şey söylemek istiyorum hakkında.

    karşılaşma sırasında gösterdiğin üstün mücadele için teşekkür ederim kaptan. bu sezon gerçekten çok büyük bir gelişim göstermiş durumdasın. özellikle de dries mertens ile kurmuş olduğun yakın ilişki ile farkediliyor ki sana görünenden çok daha büyük şeyler katmış bu durum. oynadığın pozisyonda yapmaya çalıştıkların ve atmaya çalıştığın paslar ile bunu daha iyi anlamamı sağladın.

    son zamanlarda takım içersindeki arkadaşlarına yaklaşımın ve taraftar ile kurmaya çalıştığım ilişki de önceki sezonlara oranla çok daha olgunlaşmış gözüküyorsun.

    yol uzun kaptan nasipse burada daha avrupa kupası da kaldıracaksın. ve bu kulübe adını eminim altın harflerle yazdıracaksın. bu sezon için az kaldı bu işi kotaracağınıza inancımız sonsuz. iki hatta üç sezondur yaşadığın yorgunluğu eminim bu sezon alacağımız şampiyonlukla çok güzel taçlandıracaksın.

    ama dediğim gibi kaptan, yol daha uzun. gidilecek çok yol, kazanılacak çok başarı ve kupa var. yolun açık olsun. rabbim sana sakatlık, kaza ve bela vermesin.

    keep calm and trust harry potter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın