resim
Volkan Bayarslan
Görev:Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 190
    aleyhimize, biri var tarafından ceza sahası dışında olduğu gerekçesiyle iptal edilen, 2 penaltı verdiği 1 kırmızı kart verdiği, rize'nin tartışmalı golünde faul vermeyip oyunu devam ettirdiği maçtan * sonra fikirlerim şu şekildeydi.

    (bkz: #3128928)

    o gün gerçekten iyi bir yönetim sergilemişti. aleyhimize 2 penaltıya ve 1 kırmızı karta hükmettiği halde bunu diyorum, evet. ama bu sefer * gerçekten maçın önüne geçmiş hakemdir.

    maç boyu lehimize kullandığı tek takdir hakkı, 2. penaltı olabilir. ben hala penaltı olmadığı ve ucuz olduğu görüşünde olsam da, maç boyu lehimize verdiği tek adam gibi karar ciddi ciddi bu olabilir. onda da oyun zaten 4-5 dakikaya yakın karagümrüklüler'in itirazıyla, var incelemesiyle falan geçti. üstüne bir de kaçırdık, tam aleyhimize oldu. ilk yarı 9 dakika uzattın bir şey olmadığı halde, ikinci yarı adam gibi top mu oynandı da 7 dakika veriyorsun kardeşim? keza ilk yarı, ben zaniolo pozisyonunun penaltı olduğunu düşünüyorum. en azından hakemin incelemesi gereken bir pozisyon. o pozisyon döndü kalemizde gol oldu bir dakika sonra. sergio'nun penaltısını da, kendi veremedi var tavsiyesiyle ancak verebildi. ilk yarı özellikle, abuk subuk dünyanın faulünü uydurdu ataklarımızı öldürdü resmen. bir tane penaltı verdi diye, diğer şeyleri görmezden gelemem kimse kusura bakmasın. ilk yarı o abuklukları yapmasaydı, zaten maçı alacaktık o penaltıya falan da gerek kalmayacaktı.

    (bkz: 23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın