resim
Volkan Bayarslan
Görev:Video Yardımcı Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 187
    ince kıyım: hissettirmeden yapılan operasyona denir.
    bakıldığında ama direk, ama var ile, lehimize iki penaltı vermiş gözüküyor, ne güzel değil mi! ve ortalıkta yapılan değerlendirmelerin ana öznesi bu pozisyonlar...

    (bkz: 23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçı)

    ne var ki, öyle kritik yerlerde öyle emin olmadığı ve göremediği pozisyonlarda aleyhimize elle oynamalar verdi ki, ben üç tane saydım (ilk yarıda adekugbe, ikinci yarıda zaniolo ve kerem), ki üçü de direk gol pozisyonuna dönüşebilecek potansiyelde pozisyonlardı. hayır anlamadığım, var da varken görmediğin pozisyonlarda oyunu durdurmak ne diye, sen oynat kardeşim, zaten gol olursa gider izler iptal edersin. ee, tekrarlarda pozisyonların temiz olduğu ortaya çıktı, napacağız şimdi?
    diğer yandan, fener'in rakiplerine bonkörce çıkarılan 8-10 sarı kart (bunun anlamı ilk fırsatta kırmızıya geçiş yapmak için altyapı oluşturmaktır) ne hikmetse bizim maçlarda, üstelik benzer pozisyonlarda cepte kalıyor.
    sonra gelelim uzatmalara, istisnası yok ki galatasaray'a gol gereken maçlarda ortalama 6-7 dakika uzatma verilirken, galatasaray'ın önde olduğu ya da fener'e gol gerektiği dakikalarda en az +10 dakika verilmesin.
    bunların ödülü olarak arkadaş haftaya yine maçını alır keyfine bakar, görevini yaptı çünkü.
    olan bizim puanlara oluyor maalesef....
App Store'dan indirin Google Play'den alın