• 64
    sezonun 22. haftasında ligden dahi çekilelim diye ortalığı yakıp yıktıkları 2 şubat 2023 adana demirspor fenerbahçe maçından bu yana ilk defa fenerbahçe'nin puan farkını 4'e indirebilme fırsatı yakaladığı maç.

    ite kaka son dakika golleri ve penaltı jokerleriyle puan farkını açamadığımız haftalar sonrası ligin boyu kısalırken böyle bir fırsatı yakaladıktan sonra kaçırmaları onlar adına lige havlu atmak demek.

    biz de ise dün akşam ki 23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçı sonrası hayal kırıklığı hakim. 12 dakikada iç sahada maçın bi anda 3-1'e gelmesi sonrasında geri dönüşün galibiyet için yetmemesi, kaçan penaltı ve haftaya da deplasmanda beşiktaş derbisi oynayacak olmamız yetmezmiş gibi bir de bafetimbi gomis özelinde bir krizimiz olduğunu öğrenmemiz fenerbahçe için yeterli motivasyonu sağlamaya yeter de artar bile.

    fatih tekkenin geçen hafta yaptığı açıklamalarla oyuncularının bilerek sarı kart görmelerini istediğini hatta sınırdaki oyuncuları da fenerbahçe maçında zaten oynatmayacağını ve hedef maç olarak da bir sonraki giresunspor maçını seçtiğini beyan etmesi etik dışıdır, yakışıksızdır. ama camiasına ve yönetimine karşı bunun bedelini ödeyecek kişi de kendisidir, farklı fenerbahçe mağlubiyeti sonrası bir de giresunspor'a kaybederse o koltukta kalacağını düşünmüyorum.

    şu şartlarda çok çok zor ama akşam olası bir fenerbahçe puan kaybı tadından yenmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın