resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1092
    dostum şimdi iyisin hoşsun da, "fiziksel olarak hazır değil" kısmını 2.5 ayda artık bir noktadan bir noktaya getirmen lazımdı diye düşünüyorum. yapıcı eleştirilerin vakti geldi kendisi için.

    çünkü 2.5 ay gerçekten iddialı bir süre.

    öncelikle ona ihtiyaç duyduğumuz tüm maçlarda, okul takımında oyuna sonradan dahil olan zengin çocuğu gibi konçu şortu çekip takıldı sahada bir sağa bir sola. takım oyununa katkısı sıfıra yakındı, sekerse veya alan bulursa kaleye soktu veya sokacak pozisyon aldı o kadar. kimse savunmada bir kanat bek performansı beklemese de, rakibinin peşini bırakma bir zahmet güzel kardeşim.

    rakip oyuncularla kartların sınırlarında dolaştığı fauller münakaşalar yaşadı, yaşıyor. bu yıl hakemlerin de diken üstünde olup saçmasapan kararlar verdiği bu rezil ligde kendisine muhtemelen sürekli yapılan uyarıları dikkate almıyor, ayağını çekmeden allah ne verdiyse giriyor faullerde. biraz daha dikkatli olmalısın güzel kardeşim.

    yakaladığı pozisyonlarda çevre kontrolü muazzam olmasına rağmen, tercihen ve bile isteye rakip arkadaşlarını görmüyor ve sadece kaleyi düşünüyor. bundan önceki maçlarda çok net 2-3 pozisyonu arkadaşları kaleye tıklayabilecekken üstten dışarı abanmasıyla tükettik. ceza sahasında kafanı kaldır güzel kardeşim bunu yapabilecek futbol vizyonun hat safhada var sende paket olarak.

    son olarak, dünkü maçta 0 (sıfır) pas ile oynaması çok garip ve aslında zaniolo'nun nasıl bir topçu olduğuna dair seyircimize güzel bir ipucu. ama şu maçta doğru dürüst topa dokunamadığında, ortaya gelir 1-2 al ver yapar oyunu açarsın ayağın topa değer pas trafiğine yardımcı olursun kendini oyunun içinde hissedersin güzel kardeşim.

    çok güzel bir kardeşsin de, bizi ve bu ligi de çok boş koyma biraz daha aklını fikrini ver şu sahaya herkesi çok mutlu edeceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın