• 559
    gereksiz yere triplenen taraftardir.

    2022/23 sezonunda kalan son 6 maca girdigimiz su dönemde fenerbahce bizimle oynayacagi maca kadar tum maclari kazandi diyelim. puan farkinin da 4 olarak basladigini dusunelim.

    son fener macina galatasaray 3 puan geride bile girse o maci kazandiginda sampiyon olmuyor mu? oluyor. yani en kötu senaryoda matematiksel puan farki 7 su an. cimbom, fener macina kadar oynayacagi 5 macta 2 maglubiyet 1 beraberlik alsa bile matematiksel sansi devam ediyor. kalan 5 macin sadece 2 tanesini kazanmak bizi matematiksel olarak potada tutacak. tabii rakibin de hic puan kaybetmemesi lazim. rakibimiz bala-göte, karambole ve ittirmeyle yarista tutulan fener yani.

    bugun yapilan bireysel hatalar, topun rastgele diagne’nin önune dusmesi, direkten dönen topun gidebilecegi en kötu yere gitmesi ve kacan penalti buyuk bir sansizligin isareti. her macta bu kadar sanssizlik olmaz. butun bunlarin isiginda besiktas, basak, istanbulspor, sivas ve ankaragucu ile oynuyoruz. burada en sikintili maclar bence besiktas ve ankaragucu maclari. cok buyuk bir kaos olmazsa bu 5 mactan ikisini kazaniriz elbet.

    yangin yapmaya gerek yok. ıs son macta 3 puana kalirsa onu da bir zahmet 50 bin kisinin önunde kazansinlar.

    (bkz: 23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın