resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 1081
    23 nisan 2023 galatasaray karagümrük maçı'nda gayet de iyi oynayan ve rakip defansı sürekli hataya zorlayan tek futbolcumuz.

    kendisi sahadayken savunmayı epey karışıyordu. bir şekilde topu kendisine ulaştırdığımız her atak tehlikeli oldu. döndü vurdu, kontrol etti, pas verdi... o çıktıktan sonra ceza alanında hiçbir şekilde top tutamadık. yav bu maçlarda ne olacağı belli olmaz, böyle biri varken kesinlikle oyundan alınmamalıydı. gayet güzel rakibin savunmasını karıştırıp durdu. topu ceza alanında tutsak bile yeterdi; karambol olur, seker, penaltı alır kısacası bir şeyler daha yapardı. zaten 2. golden önceki penaltımız buna en güzel örnek. o rakip illa ki hata yapacaktı.

    ne zaman ki oyundan çıktı bizim de pozisyonumuz bitti. öyle sağdan orta soldan orta ile anca 1 gol atarsın. icardi girdikten sonra ceza alanında kaç kere topla buluştu? tamam forvetimiz icardi ama bu tip kapanan takımlara karşı ceza alanında topla buluşmak zorundasınız. keşke okan hoca kendisi yerine mertens'i çıkarsaydı. boyalı alanda elini kaldırıp top alan pivot basketçiler gibiydi bugün. valla bu maçta çıkmasaydı şimdiden efsanemiz olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın